Viimeistä viedään ennen joulua

Liigan koronatauko päättyy tänään Tapparan osalta, ja joukkue matkustaa Turkuun palloseuran vieraaksi. Ottelu on Tapparan ainokainen ennen joulua. Hakametsässä joukkue nähdään tänä vuonna vielä kertaalleen, kun Tappara isännöi Sportia yleisöttä tiistaina 29.12.

Korona on koetellut koko Liigaa ja sen joukkueita. Monet seurat ovat joutuneet taipumaan yt-neuvotteluihin. Tapparaa fanit ovat päässeet tukemaan Meidän seura -kampanjan kautta, jossa kannattaja voi ostaa oman digitaalisen pelaajakorttinsa. Sinioranssit tuki Tapparaa kymmenellä kortilla. Jos sinulla on vielä kortti hankkimatta, voit tehdä sen Tappara shopissa.

Kannattajien merkitys on nyt suurempi joukkueille kuin koskaan. Tämän vuoden 15 viimeistä peliä pelataan ilman yleisöä. Taloudellisen tappion lisäksi yleisön puuttuminen varmasti tuntuu kentälle asti. Mitä sitten kannattaja voi nyt tehdä? Meidän seura -kampanjaan osallistumisen lisäksi, voit tukea Tapparaa ostamalla seuran tuotteita heidän verkkokaupastaan. Ja tietenkin sitten se oleellisin. Kun hallien ovet toivottavasti tammikuussa avataan, kaikki suurella joukolla kannustamaan! Kevään puolella toivottavasti pääsemme vihdoin myös reissaamaan, ja toivomme että lähtijöitä saadaan silloin runsaasti!

Kausi on ollut poikkeuksellinen ja poikkeuksellisena se myös jatkuu. Turnausväsymys alkaa painaan jo itse kullakin koronan kanssa. Yritetään kuitenkin nauttia näistä joulunpyhistä ja kerätä voimia kauden kevätpuoliskoon.

Hyvää joulua ja parempaa ensi vuotta!