REISSUT

Sinioranssit järjestävät kauden aikana vieraspelimatkoja, joille voit ilmoittautua oheisella lomakkeella. Matkat ovat kaikille avoimia, mutta jäsenyys kuitenkin kannattaa, koska jäsenet reissaavat edullisemmin! Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Matkat maksetaan Sinioranssit ry:n tilille ilmoitettuun maksupäivään mennessä.

Saat ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi ja viestissä on lisäksi matkan maksuohjeet. Mikäli et saa viestiä tai mieleesi tulee jotakin kysyttävää, voit olla yhteydessä joko puhelimitse puh. 040 668 5854 tai sähköpostilla info@sinioranssit.fi .

Matkaan lähdetään perinteisesti Haka 2 hallin pihalta ilmoitettuna kellonaikana ja paluu tapahtuu samaan osoitteeseen pelin jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Vieraspelimatkoilla noudatamme seuraavia sääntöjä:

Alaikäiset eivät koske alkoholijuomiin, eikä niitä myöskään alaikäisille tarjoilla! Säännön rikkomisesta tulee lisätoimenpiteitä. 

Bussissa annetaan kellonajat ja tiedot hallista poistumiseen. Näitä noudattamalla pysymme aikataulussa, eikä kukaan jää matkalle.

Häiriökäyttäytymistä ei katsota hyvällä! Toistuva häiriköinti matkalla voi johtaa siihen, että kyseessä on juuri sinun viimeinen vieraspelimatka tässä porukassa. 

Lähtöaikaa noudatetaan AINA, eikä ketään odotella varsinkaan Tampereen päässä. 

Matkan varrelta on mahdollista nousta kyytiin, mikäli siitä on erikseen jokaisen kanssa sovittu! Muussa tapauksessa bussi pyyhkäisee ohitse. 

Matkojen maksaminen bussissa EI ole mahdollista! Mikäli matkaa ei ole maksettu määräpäivään mennessä, ei sinulle ole lippua reissulle.  

Jos rikot reissulla jotain, sinä olet vastuussa siitä tulevasta laskusta. SiniOranssit ry ei ole velvoitettu maksamaan yksityishenkilön tekemää vahinkoa.