Liigan kausi 2020-2021 lähestyy – viisi tärppiä uuteen kauteen valmistautuessa

Uusi kausi alkaa jälleen lähestyä. Tunnelmat ovat toki poikkeukselliset ja varmasti jokaisen kiekkofanin mieltä painaa se, pääseekö kausi alkamaan suunnitellusti ja millaisia erityistoimia se vaatii. Varmaa vastausta tähän ei ole vielä kenelläkään. Kiekkonälkä kuitenkin on jo kova ja kesken jääneen kauden jäljiltä on hampaankolossa aika paljon.

Sinioransseissa tulevaa kautta on kuitenkin lähdetty suunnittelemaan sillä mielellä, että kausi päästään starttaamaan 1.10. Tässä kohtaa onkin hyvä hoitaa kuntoon pari hommaa, jotta olet valmiina kauteen:

1 Rekisteröidy jäseneksi. Sinioranssit ry:n jäsenrekisteri on uudistunut, jonka vuoksi myös vanhojen jäsenten tulee rekisteröityä uudelleen. Rekisteröitymislomakkeeseen löydät täältä . Huomioitahan, että osoitetiedot ovat oikeat, koska jäsenkorttien postitus alkaa pian!

2 Uudet yhteystiedot. Yhdistyksen sivut ovat saaneet uuden osoitteen ja uuden ilmeen. Tämän lisäksi myös yhteystiedoissa on tullut muutoksia. Sinioranssit tavoittaa jatkossa puhelimitse numerosta 040 668 5854 ja sähköpostitse osoitteesta info@sinioranssit.fi. Laita päivittyneet tiedot itsellesi muistiin. Jos jotakin kysyttävää tulee mieleen, ole rohkeasti yhteydessä!

3 Some haltuun. Olethan ottanut Sinioranssit seurantaan sosiaalisessa mediassa? Jos et, tee se viimeistään nyt:

Instagram sinioranssit_virallinen

Facebook Tapparan Faniryhmä Sinioranssit

Twitter @Sinioranssit

YouTube SiniOranssit

SnapChat sinioranssit

4 Vieraspelireissut. Jatkossa vieraspelireissuille ilmoittaudutaan nettisivujen kautta. Valikosta löydät REISSUT, jossa on ajankohtaista tietoa vieraspelimatkoista ja ilmoittautumislomake reissuille. Ilmoitamme reissuista lisää kun saamme lisätietoa ottelutapahtumien järjestämisestä.

5 Turvallisuusohjeet. Liiga päivittää sivuilleen ottelutapahtumiin liittyviä turvallisuusohjeita. Ohjeet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja päivittyvät tilanteen mukaan. Sinioranssit sitoutuvat noudattamaan ohjeita ja ohjeistamme myös jäseniämme tutustumaan ohjeisiin. Liigan turvallisuusohjeet löydät täältä.

Lähdetään yhdessä Tapparan kanssa tekemään ikimuistoista kautta 2020-2021, joka jäänee viimeiseksi kokonaiseksi kaudeksi Hakametsän jäähallissa.